Välkommen till Onlinekuratorns blogg. Här blandas fakta och tankar om bland annat depressioner, ångest, övergrepp, känslor med mina privata upplevelser med min familj.


”Question: how does a girl who falls, no actually jumps eyes wide open, down a rabbit hole, plummeting into chaos, come out unchanged? Answer: She doesn't.”

fredag 9 mars 2012

Ändrade planer o en underbar kväll.

Idag ser jag fram emot en härlig kväll och helg. Hjärtat har hämtat sin bästa vän på stationen i Lund som har åkt hit från Stockholmstrakten och nu är vi på väg till Sturup för att hämta upp hjärtats bror som rest hit från långt norröver i Sverige. Ikväll blir det bonding och imorgon ska vi till Köpenhamn på dagen o sen grilla på kvällen. Känns som om det här kommer bli riktigt bra. Är så glad att jag o hjärtat funnit varann och att vi kämpat för oss. Nu har vi igen det:-) kram o ta hand om er där ute.
Kom ihåg att det är värt att kämpa för det du brinner för och att även om du är en av få som tycker det du vill göra är rätt, så kämpa för det du känner är rätt i ditt hjärta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar